Feestje

Het leven is een feestje en ik ben daar om die mooie, speciale momenten vast te leggen: De baby wordt 1 jaar, Sweet 16, je ben zelf jarig, bijzondere leeftijd van oma/opa, je ouders zijn zoveel jaar getrouwd, of jullie zelf!

Genoeg redenen voor een feestje!

Ik houd van feestjes en kom graag met jullie meevieren en neem mijn camera mee. Voorafgaand bespreken we wie of wat ik moet fotograferen, zoals de gasten bij binnenkomst, openen van het buffet, gezinnen/families bij elkaar of misschien alleen de feestende gasten en we bespreken mijn aankomst en vertrektijd, ik doe graag het licht uit! 😉

Feestje 1

Shoot op lokatie
2 uur
50 HR foto’s in kleur & zwart/wit
€ 250,00

Feestje 2

Shoot op lokatie
4 uur
100 HR foto’s in kleur & zwart/wit
€ 500,00 Te betalen in 2 termijnen: Aanbetaling bij boeking van € 250,00 en het restant bedrag bij ontvangst van de foto’s.

Feestje 3

Shoot op lokatie
6 uur
150 HR foto’s in kleur & zwart/wit
€ 750,00 Te betalen in 2 termijnen: Aanbetaling bij boeking van € 350,00 en het restant bedrag bij ontvangst van de foto’s.

  • Extra HR foto € 10,00 per stuk in kleur & zwart/wit
  • Inclusief 10 km reiskosten. Daarbuiten € 0,50 per km vanaf Herveld
  • Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de foto’s op social media en website van Femke Jansen Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken 
  • De foto’s worden professioneel en met veel zorg bewerkt. Het is niet toegestaan om de foto’s van een filter te voorzien.