Geboorte

Veel mensen denken dat het ongemakkelijk en raar is, een fotograaf bij je bevalling. Maar ik beloof je, je zal geen last van me hebben, je zult nauwelijks merken dat ik er ben. 

Het is zo ontzettend waardevol om een mooie reportage van je bevalling te hebben. Ik ben zelf 2 keer bevallen en na het zien van de foto’s was ik nog trotser: “Wauw, ben ik dat!?”. Ik beleefde alles in een soort waas, alsof ik in een film zat. Het was zo mooi om terug te kunnen zien dat alles echt was, de sfeer en gevoelens roep je met goede foto’s zo weer op, een gebeurtenis om nooit te vergeten. 

Kennismakingsgesprek
Shoot thuis of in het ziekenhuis
Vanaf 6 – 7 cm ontsluiting tot 1,5 – 2 uur na geboorte
Alle bewerkte HR foto’s in zwart/wit
€ 950,00 Te betalen in 3 termijnen: Aanbetaling bij de boeking van € 250,00, betaling bij 38 weken van € 250,00 en het restant bedrag bij ontvangst van de foto’s. 

  • € 0,50 per km vanaf Herveld
  • Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de foto’s op social media en website van Femke Jansen Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken 
  • De foto’s worden professioneel en met veel zorg bewerkt. Het is niet toegestaan om de foto’s van een filter te voorzien.
  • Een geboorte is een intieme gebeurtenis. Het delen van foto’s uit een geboortereportage gebeurt daarom in goed overleg en met toestemming. Medisch personeel breng ik niet of niet herkenbaar in beeld, tenzij expliciet toestemming hebben gegeven voor publicatie.